Categorii articole:

Noutati salon infrumusetare

Masajul cu bete de bambus

Bambusul reprezinta pentru asiatici o planta exceptionala ce stimuleaza fericirea, sanatatea, linistea si alinarea, fiind considerata planta care ofera tineretea vesnica, forta si prosperitate.

O data cu dezvoltarea turismului si datorita faptului ca tot mai multi clienti au experimentat in Asia diverse metode de masaj si tratamente spa, la cererea clientilor aceste tehnici au fost adoptatea si in Romania. Citeste continuarea »

.....................................

Cum putem avea un corp de invidiat cu ajutorul Saunei!

A fost creata de finlandezi in urma cu 2000 de ani in urma, fiind din ce in ce mai utilizata in zilele noastre, proprietatile ei fiind remarcabile. In acelasi timp este o metoda de relaxare dar si una de eliminare a kilogramelor in plus, ajutand la formarea unei bariere protectoare impotriva bolilor.

O sedinta  presupune cam 3 sederi in cabina, fiecare cu o durata de aproximativ 10 minute, crescand treptat temperatura.

Recomandari:

Pot merge la sauna atat barbatii cat si femeile. Se recomanda 30 de minute de sauna de 3 ori pe saptamana. Citeste continuarea »

.....................................

Efectele masajului realizat in salina!

Masajul de relaxare in salina. Te vei bucura de un microclimat asemanator unuia natural, unde temperatura si nivelul de uminidate sunt constante. Timp de o ora vei inhala aerul incarcat cu ioni negativi, iar corpul iti va fi rasfatat de mainile maseuzei. La final, senzatia de relaxare va fi dublata de cea de usurare a respiratiei. De pe urma acestui ritual va beneficia si sistemul imunitar care va devenii mai puternic. Citeste continuarea »