In incercarea noastra de a crea spatiul ideal de relaxare si armonie pentru trup si suflet, de a va ajuta sa regasiti armonia dintre frumusetea interioara si cea exterioara, dorim sa oferim servicii complexe si complete si sa va ajutam sa uitati de probleme si greutati.
Salina artificiala de care dispune salonul JUST4WOMEN va pune la dispozitie un tratament creat de natura insasi si adaptat de om, in beneficiul omului: salinoterapia. Fara a avea un scop medical, fara a pretinde acest lucru, dar fiind conceputa ca un mediu de relaxare si revigorare, micuta noastra salina vine in ajutorul celor care sufera de boli ale aparatului respirator. Este spatiul propice pentru realizarea unor tratamente spa intr-un mediu cu adevarat special, diferit , sanatos si benefic pentru organism.

Atunci cand realizati un tratament spa, un minunat masaj de relaxare cu lumanari Lomi- lomi, un tratament de masaj cu pietre vulcanice, un masaj facial sau al scalpului, va puteti relaxa respirand aerul bogat in aerosoli salini si minerale din camera noastra salina.
Salina, salinoterapia sau haloterapia este procedeul prin care persoanele inhaleaza aerosolii salini, cu ajutorul carora sunt tratate diverse afectiuni, in principal afectiunile respiratorii. Aerosolii salini sunt inhalati in mod natural de catre curent pe ambele cai: nazal si pe gura. Prin absortia de catre aceste organe, aerosolii salini dezinfecteaza, fluidizeaza mucoasele, elimina toxinele, reface elasticitatea membranelor celulelor si reduce PH.
Prin inhalarea acestor aerosoli, caile respiratorii sunt curatate de focarele de infectie, prezente atat la adulti cat mai ales la copii, focare ce declanseaza si intretin numeroase boli respiratorii care pot duce la scaderea imunitatii. Salinoterapia este recomandata si persoanelor sanatoase. O sedinta in salina, timp de 30 de minute remineralizeaza organismul si are rol in prevenirea mai multor afectiuni.