Cum sa ne vopsim parul in 2014 ? Care sunt culorile in tendinte ?


Multe cliente ne intreaba: “Care sunt nuantele de par in tendinte in 2014 ?”. Anul 2014 aduce din nou in prim plan culorile naturale.

1. Blondul platinat, in suvite sau uni este inca la moda atat pentru parul scurt cat si pentru parul lung. Actritele Gwyneth Paltrow, Michelle Williams si Charlize Theron ne arata cum se poarta cel mai bine aceste culori.

2. Nuantele de roscat-portocaliu ofera eleganta, maturitate si senzualitate in acelasi timp. Actritele care poarta cel mai bine aceste culori sunt Jessica Chastain si Rachel McAdams.

3. Cicolatiu, brunet, satenul monocromatic si ombre sunt variante foarte cautate in acest an. Zoe Saldana, Katy Perry si Kate Mara poarta foarte bine aceste culori cu aspect natural.

Just 4 Women va poate consilia in alegerea stilului potrivit de coafura si vopsire a parului, in functie de fizionomia si stilul personal. Va asteptam in salonul nostru din Str. Voronet, nr 3, Bl. D4, sc 2, Parter , Sector 3, Bucuresti. Telefon: 0737.242.942 / 0737.361.333 sau 0784.677.074

.....................................

Oferte speciale salon de infrumusetare Bucuresti sector 3


Just 4 Women a pregatit pentru tine pachete promotionale de cosmetica si tratamente cosmetice, manichiura si pedichiura, tratamente corporale si coafor. Vezi ofertele speciale

In salonul de infrumusetare Just 4 Women se folosesc doar produse profesionale de renume: Academia Scientifique de Beaute, Bruno Vassari, CHI Vopsea Permanenta Fara Amoniac, Joico, Label.M, L’oreal Professional, Paris Ax Cosmetic, OPI, M.A.C, Artego, Wella Professionals, Yamuna si Jessica. Citeste mai mult despre produsele folosite

Fie ca iti doresti o schimbare de look, sa te relaxezi sau sa petreci cateva ore alaturi de prietenele tale, salonul de infrumusetare Just 4 Women din Bucuresti se ridica la nivelul celor mai exigente asteptari. Te asteptam cu un ceai sau o cafea pe gustul tau, pe strada Voronet, nr 3, Bl. D4, sc 2, Parter, sector 3.

.....................................

Urmatoarele »