Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.
Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite. De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, reeduca muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului. In salonul JUST4WOMEN va propunem realizarea sedintelor de electrostimulase cu ajutorul aparatului ElectroStimulator CSD 20 pads. Acesta este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea corpului in orice zona s-ar situa aceasta. Clientele pot pierde in greutate intr-un timp foarte scurt datorita modului in care se realizeaza stimularea. Aceasta este cea mai buna metoda traditionala de slabire ce mentine corpul intr-o forma fizica excelenta dupa ce s-a realizat pierderea kilogramelor in plus.
Acest instrument este combinat organic cu un circuit de scanare a frecventei si un microcomputer ce creaza bioelectricitate stimulativa ce are ca efect un masaj intens eficient pentru drenaj limfatic si stimulare musculara.

Functii si efecte curative ale electrostimulatorului CSD :

  • Eliminarea kilogramelor in plus: 10 zile ca si perioada de tratament si se pot pierde 1-8kg.
  • Slabire corporala: 10 zile ca perioada de tratament si silueta poate pierde 2-9 cm in circumferinta.
  • Intarire a sanilor: 20 zile ca perioada de tratament si sanii pot creste cu 1-3 cm
  • Functii: slabire, tonifiere, intarire a sanilor si terapie fizica.

Programe disponibile ale electrostimulatorului CSD :

Tonifiere:
Acest program foloseste un impuls moderat pentru a antrena acei muchi ce contin concentratii dense de nervi utilizati pentru exercitii (picioare, zona superioara a bratelor) si care sunt susceptibili la supra stimulare. De asemenea tratamentul poate fi realizat pentru muschii flasci sau tratamente post natale ale abdomenului.

Slabire:
Acest program se bazeaza pe stimularea ciclica a muschiului. . Rezultatul contractiilor este similar cu cel   produs de formele moderate de exercitii de genul: plimbare, alergare usoara, etc.

  • Exercitii pentru sani (marire). Estrogenul este principala sursa ce sta la baza cresterii sanilor. Ca o parte integranta a sangelui, transferul acestui hormon in corp se bazeaza pe circulatia sangelui. Imbunatatirea circulatiei localizata optimizeaza curgerea sangelui si distributia estrogenului in intreg tesutul sanilor, oferind o crestere intensa si o mentinere a tesutului sanilor. Scanerul automatic reciproc utilizeaza locatii determinate medical pentru a accelera cursul singelui si a hormonilor de la baza stratului muscular pina la nivelul cutanat limfatic al epidermei. Cantitati mari de estrogen si singe sunt distribuite si ofera celulelor grase (97% din sani)  substante nutritive si factori de crestere. Acest program este recomandat clientelor care sufera de o dezvoltare mai redusa a sanilor sau cu probleme de circulatie.
  • Exercitii pentru sani (lifting). Muschii flasci in peretele sanilor si flexibilitatea redusa a pielii permit sanilor sa se lase. Acest program intareste muschii sanilor redand flexibilitate si fermitate. Pectoralii superiori si muschiul serratus anterior sunt stimulati, la fel ca si capilarele si nervii epidermei, rezultind cresterea hidratarii, distributia elementelor nutritive si a oxigenului. Acest program este recomandat clientelor care au sani mai putin dezvoltati sau care sunt cazuti din cauza lipsei de exercitiu.
  • Slabire. Similar setului 2, acest program produce un nivel foarte ridicat de stimulare gandit pentru cliente ce au nevoie de o mai buna forma fizica. Intensitatea curentului este mai mare si 80% din muschii rapizi sunt stimulati ciclic. Contractiile rezultate sint echivalente joggingului si vor produce relaxare si o slabire datorata consumului ridicat de oxigen ce va arde caloriile si grasimea.
  • Exercitii pentru sani (mentinere). Cand estrogenul este distribuit in tesutul sanilor prin sange, capilarele sunt cele care distribuie celulelor substantele nutritive necesare activitatilor zilnice. Presiunea optima din capilare permite acestei functii critice sa se realizeze. Acest program utilizeaza un numar ridicat de senzori si programe individuale de auto-scanare combinate, cu scopul de a optimiza presiunea in capilare prin stimularea nervilor simpatici ce controleaza presiunea. Rezultatul este o crestere a cantitatii de substante nutritive, hormoni si oxigen la nivel celular. Aplicabil clientilor cu sani mai putin dezvoltati, acest program este de asemenea util in tratarea clientilor ce sufera de flaciditate a sanilor dupa nastere, a celor cu un nivel de absobtie mai redus si acelora ce isi doresc sa mareasca dimensiunea bustului.
  • Reducere a durerii. Durerea este semnalul de alarma al corpului si este generat ca sa previna accidentari sau loviri suplimentare. Totusi, durerea cronica de lunga durata nu serveste unui scop anume. Acest program este un program sigur, non-invaziv, fara medicamente de reducere a durerii. El elimina durerea prin transmiterea unor mici impulsuri electrice prin intermediul electrozilor plasati pe piele in contact cu terminatiile nervoase de la nivel cutanat, inhibind senzatia de durere.
  • Exercitii fizice. Se adreseaza clientilor ce au o greutate optima sau celor ce dupa o serie de exercitii fizice sufera in continuare de o flaciditate a muschilor. Acest program stimuleaza nervii si muschii care sunt neglijati de programul de exercitii uzual al clientului, cu un rezultat de intarire a muschilor ce in mod normal reactioneaza la exercitii gen jogging, saritura cu coarda, genoflexiuni, etc.

Contraindicatii:
-femei insarcinate
-diabetici
-tensiune arteriala ridicata
-persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.