Fiind o arma noua si de succes in crancena lupta a noastra, a femeilor, cu celulita, masajul cu bete de bambus si-a capatat destul de repede notoritatea datorita rezultatelor si eficientei lui in tratarea celulitei, si nu numai. Astfel, masajul cu bete de bambus are ca scop obtinerea unor efecte de relaxare, calmare, tonifiere, intindere, reactivare, precum si in combaterea si tratarea celulitei. Betele de bambus netezite special, de diferite marimi ajuta la masarea tuturor zonelor, inclusiv fata si talpi; exista tehnici speciale de ridicare a feselor si de tonifiere a acestora. Fiind un masaj viguros cu puternice caracteristici de bio-stimulare si reactivare, special creat pentru corp si fata, acesta presupune o intensa participare si forta a celui care il executa. Poate fi realizat de catre terapeut fie pe portiuni localizate, inaintea unui tratament, sau ca si un tratament complet (cu o durata de aproximativ o ora, ca si in cazul unei sedinte de masaj anticelulitic).

In cazul acestui tip de masaj, cele mai importante sunt instrumentele cu care se executa, adica betele de bambus, ele sunt de diferite dimeniuni si se folosesc pe anumite segmente ale corpului, in mod diferit; acestea trebuie sa fie manuite cu miscari speciale ale mainii, folosind in principal miscari din incheietura printr-o tehnica speciala de “miscari de rotatie repetitive” (rotatie – alunecare). Masajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunastare si in principal un tratament ideal anticelulitic, cu efect imediat, ajuta la tonifierea feselor si netezeste pielea. In cazul efectuarii unui abonament de masaj cu bete de bambus clienta va fi informata despre importanta consumului de lichide, de ceai detoxifiant si despre alimentatia sanatoasa bazata pe consumul de fructe si legume proaspete.

Dupa o sedinta de masaj trupul va fi plin de vitalitate si tonus, efectele notabile sunt stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor, reduce aspectul de coaja de portocala, si de combatere a stresului, detensionare, alungarea oboselii, calmarea durerilor. Experimenteaza un masaj cu bete de bambus.