Dupa o zi plina de activitati istovitoare te  invitam intr-un ambient placut si armonios cu muzica de relaxare, uleiuri parfumate  si masaj realizat de profesionisti, pentru ca tu sa te simti bine si sa iti incarci bateriile. Dupa un astfel de masaj de relaxare veti avea sentimentul de relaxare deplina si calm, va veti recapata buna dispozitie, pielea dumneavoastra va deveni catifelata si fina,  se stimuleza producerea de endorfina, substanta responsabila pentru instalarea sentimentului de fericire.

De asemenea, se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortizonul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaze sistemul imunitar. Unele dintre beneficiile masajului sunt si reducerea tensiunii musculare, o circulatie îmbunatatita, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea capacitatea de concentrare, reducerea nivelului de hormoni de stres, elimina oboseala accentuata, marirea mobilitatii si flexibilitatii încheieturilor, creste elasticitatea pielii, ajuta la regenerarea tesuturilor, indeparteaza starea de apatie.

Masajul de relaxare poate sa calmeze sau sa stimuleze, in functie de ritmul si de profunzimea manevrelor si tehnicilor folosite prin efectuarea unui masaj de relaxare (masaj somatic), poate o persoana sa se simta vioaie, energica sau dimpotriva dupa o sedinta de masaj sa se simta somnoroasa si relaxata.